Servis za vaš avtodom

Najbolj specializiran servis za bivalni kombi in avtodom v Sloveniji

Servis za bivalni kombi je vselej potreben – ne glede na ceno, robustno zasnovo ali vzdržljivost bivalnika. Odkrivanje novih krajev z avtodomom je eden najbolj vznemirljivih, edinstvenih in sproščujočih načinov potovanja. Vendar le, če se ta na poti ne pokvari. Da bi si zagotovili maksimalno varnost mora biti redno vzdrževan. Mnogi menijo, da novi bivalni kombiji z malo kilometrine ne potrebujejo servisa, pa žal ni tako.

Visoko kakovost storitve vam lahko zagotovijo naši strokovno usposobljeni in izkušeni serviserji, ki se redno dodatno izobražujejo ter usposabljajo. V naši servisni delavnici vam lahko ponudimo:

 • redni servis za avtodom ali bivalni kombi,
 • preventivne in vzdrževalne preglede,
 • vgradnjo dodatne opreme,
 • najrazličnejša popravila bivalnikov,
 • ročno pranje in poliranje,
 • druga vzdrževalna dela.

Ohranjanje vozila v dobrem prevoznem stanju je ključnega pomena. Še posebej, če se odpravljate na daljši oddih. Nihče ne želi počitnic preživeti v skrbi, da bivalnik ni tehnično brezhiben, še manj pa to, da bi se vozilo pokvarilo v drugi državi. Sproščujoče in umirjeno potovanje si boste zagotovili le z obiskom servisa. Kot strokovni partner na področju karavaninga ter pogodbeni serviserji za zavarovalnice Sava, Triglav in Generali, vam lahko nudimo celovite storitve.

Servis za bivalni avtodom je narejen v skladu z najvišjimi standardi kakovosti, saj so vsi nadomestni deli originalni. Seveda pa vam brez težav, popravimo tudi ostale znamke počitniških bivalnikov.

Potrebujete servis vašega avtodoma? Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca ali pa nas pokličite na 03 5415 199

  NASLOV

  Naložite si aplikacijo za nadzor vašega avtodoma Glavan Free:

  © AC Glavan 2022 | vsi.si d.o.o.