Najem

Najemi ga!

Naši avtodomi so testirani, tehnično brezhibni in dobro vzdrževani.
Zagotavljamo vam najboljšo kakovost za vsak avtodom iz naše najemniške flote!

Glavan Free + Grey

od 100,00 € / dan
4 osebe
letnik 2023
VW, 150 KM
6-stopenjski ročni menjalnik

Glavan Free + Yellow

From 100,00 € / day
4 persons
Year 2022
VW, 150 KM
6-stopenjski ročni menjalnik

Glavan Free + Blue

od 100,00 € / dan
4 osebe
letnik 2023
VW, 150 KM
6-stopenjski ročni menjalnik

Glavan Free + Red

od 110,00 € / dan
4 osebe
letnik 2024
VW, 150 KM
Avtomatski menjalnik

Najem avtodomov in bivalnih vozil Glavan Free po ugodnih dnevnih cenah

Avtodomi in kamperji za najem, ki jih najdete v naši ponudbi, so tehnično brezhibni, odlično vzdrževani in preverjeni. Zavedamo se, kako pomembno je preživljanje prostega časa s svojimi najdražjimi, zato vam zagotavljamo najvišjo raven kakovosti celovite storitve najema. Slednje prinaša številne prednosti, od nižjih stroškov, omejenega trajanja najema, do možnosti sprotnega prilagajanja načrta poti.

Glavan Free in drugi avtodomi iz naše ponudbe vsebujejo vse za udobno potovanje. Kuhinja, spalnica, kopalnica, internet in klima. Saj si z avtodomom povsod doma. Najem avtodomov je odlična izbira tudi za tiste, ki se na takšno pot odpravljate prvič. Zaradi svoje velikosti ponujajo prostornost in udobje, a še vedno omogočajo enostavno manevriranje.

Cena najema in porabe pa vam bo v primerjavi z drugimi načini potovanja zagotovila neprimerljive prihranke. Avtodomi ponujajo potovanje brez stresa. Samo pomislite, kolikokrat ste se morali držati hotelske ure za prijavo ali odjavo? Kolikokrat ste želeli preživeti čas na raziskovanju mest, pa ste se morali vrniti, ker je bil čas za večerjo? In kolikokrat ste morali zjutraj zgodaj vstati, da ste ujeli zajtrk? Med potovanjem z avtodomom lahko pozabite na strog urnik. Le pred odhodom na dopust preverite potovalno politiko drugih držav, ki se od države do države nekoliko razlikuje.

O najemu avtodoma

V ponudbi avtodomov za najem je vse, kar lahko najdete v povprečnem stanovanju. Internetna povezava, kar je samoumevno, pa tudi kuhinja, kopalnica, spalnica in klimatska naprava – vse to je del življenja sodobnega nomada, ki potuje z avtodomom. Nordkapp je nenadoma bližje, kot si mislite!

Potovanje z avtodomom je doživetje. Ne glede na vašo starost ali potovalne navade; ne glede na to ali najamete ali kupite avtodom:
To je avantura, na katero se morate odpraviti vsaj enkrat v življenju ali, kot radi rečemo: z avtodomom bo vsak kraj vaš dom.

© AC Glavan 2022 | vsi.si d.o.o.