Najem

Najemi ga!

Naši avtodomi so preverjeni, tehnično brezhibni in odlično vzdrževani.
Vaše doživetje bo tako brezhibno.
Zagotavljamo vam najvišjo raven kakovosti celotne storitve najema avtodoma iz naše ponudbe!

Avtodomi in Volkswagen bivalni kombiji za najem, po ugodnih dnevnih cenah

Avtodomi in bivalni kombiji za najem, ki jih najdete v naši ponudbi, so tehnično brezhibni, odlično vzdrževani in preverjeni. Zavedamo se, kako pomembno je preživljanje prostega časa z najdražjimi, zato vam zagotavljamo najvišjo raven kakovosti celovite storitve najema. Slednji prinaša mnogo prednosti od nižjih stroškov, omejenega trajanja najema, do možnosti sprotnega prilagajanja načrta poti.

Volkswagen in drugi avtodomi iz naše ponudbe, vključujejo vse za udobno potovanje. Kuhinjo, spalnico, kopalnico ter internet in klimatsko napravo. Konec koncev ste z avtodomom povsod doma. Bivalni kombiji za najem so odlična izbira tudi za vse, ki se na takšno pot odpravljate prvič. Zaradi svoje velikosti ponujajo prostornost in udobje, vendar še vedno omogočajo preprosto manevriranje.

Cena najema in porabe, pa vam bo zagotovila neprimerljive prihranke v primerjavi z drugimi načini potovanja. Avtodomi ponujajo potovanje brez stresa. Le pomislite, kolikokrat ste se morali držati ure prijave, ali odjave iz hotela? Kolikokrat ste želeli čas preživeti med raziskovanjem mest, pa ste se morali vrniti, ker je bil čas za večerjo? In kolikokrat ste morali vstati zgodaj zjutraj, da ste še ujeli zajtrk? Na strog urnik lahko med potovanjem z bivalnikom kar pozabite. Pred počitnikovanjem preverite le politiko potovanja po drugih državah, ki se nekoliko razlikuje od države do države.

Glavan Free Green

Od 90,00 € / dan
2 osebi
letnik 2019
VW, 150 KM

Glavan Free Plus

Od 105,00 € / dan
4 osebe
letnik 2022 avtomatik
VW, 150 KM 4x4

Glavan Free + Yellow

Od 100,00 € / dan
4 osebi
letnik 2022
VW, 150 KM

O najemu avtodoma

Avtodomi iz naše ponudbe avtodomov za najem vključujejo vse, kar lahko najdete v povprečnem stanovanju. Internet ni več vprašanje, kuhinja, kopalnica, spalnica, klimatska naprava – vse to vključuje življenje sodobnega nomada, ki potuje z avtodomom. Nordkapp kar naenkrat bližje, kot si mislite!

Potovanje z avtodomom je doživetje. Ni pomembno koliko ste stari, kakšne so vaše potovalne navade, ni pomembno ali boste avtodom najeli ali kupili:
tako avanturo si morate privoščiti vsaj enkrat v življenju ali kot sami radi trdimo: z avtodomom boste vsepovsod doma.

done

Nikoli več vam ne bo treba spati v hotelu

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste morali spremeniti potovalni načrt, ker v določenem terminu niste dobili proste sobe? Če potujete z avtodomom, teh težav ne boste imeli in ko se vam bo zahotelo v enem kraju preživeti še nekaj noči dlje, se ne boste več ukvarjali s tem, kje dobiti prosto sobo. Luksuz par excellence! Vseeno se pred vsakim potovanjem pozanimajte, kakšna je politika potovanja z avtodomom v tuji državi. Načeloma velja, da ne smete spati kar na parkirišču, ampak si morate rezervirati prostor v kampu ali na drugemu podobnemu mestu, ki dovoljuje prenočitev v avtodomu.
done

Potovati z avtodomom je način življenja

Če ste do zdaj veliko potovali, boste od zdaj dalje še več. Tudi v Sloveniji obstaja nekaj društev lastnikov avtodomov, ki poleg rednih letnih srečanj organizirajo tudi skupne izlete. Potovanje z avtodomom je odlično, potovanje v skupini avtodomov je neprecenljiva izkušnja. Države, v katere boste potovali boste spoznali na popolnoma drugačen način, kot če bi potovali z avto, letalom ali turistično agencijo.

© AC Glavan 2022 | vsi.si d.o.o.